Köpa menskopp

Tips till dig som funderar på att köpa menskopp

Tips till dig som ska köpa menskopp. De flesta har vid det här laget hört talas om menskopp. Det finns många fördelar med att köpa en menskopp istället för att lägga pengarna på förbrukningsvaror som tamponger och bindor. Det är inte konstigt att du blir nyfiken på att prova då de flesta som pratar om menskopp vittnar om att den inte känns, läcker och att den kan sitta inne i timmar.

Innan det är dags att köpa menskopp kan det ändå vara bra att läsa på så du vet vad du kan förvänta dig av en menskopp från Apofemme.

Bra att veta innan du ska köpa menskopp

Vad är en menskopp?

En menskopp är en liten mjuk bägare tillverkad av silikon. Den förs upp i slidan men till skillnad från en tampong så samlar bägaren upp blodet istället för att suga upp blodet. Du tömmer koppen i toaletten sköljer den och använder den igen. Menskoppen håller i upp till 10 år. Du kan utan problem träna, sova och bada med menskopp utan att den varken känns eller märks. När det är dags att köpa menskopp behöver du välja storlek. Vår menskopp kommer i två storlekar S och L. Välj rätt storlek när du ska köpa menskopp.

Kvinnor som fött barn eller som är över 30 år rekommenderas storlek L. För yngre och kvinnor med lättare blödning rekommenderas storlek S. Det är förstås också så att den som har fött barn och är över 30 kan vilja ha en mindre storlek. Det här är individuellt. Det bästa är att prova sig fram men börja med rekommenderad storlek.

Välja storlek

Att köpa menskopp sparar på miljön

Att köpa menskopp är ett klimatsmart och hållbart alternativ. Förutom att du sparar en massa pengar då menskoppen har en hållbarhet på upp till 10 år så sparar du på miljön. Förbrukningsvaror som tamponger och bindor är inte särskilt skonsamma varken för miljön eller för våra kroppar. En tampong eller binda slängs direkt efter användning medans en menskopp används om och om och om igen. Så när du köper en menskopp besparar du dig inköp av engångsprodukter under flera år.

Köpa menskopp för din skull

Det viktigaste är att du ska känna dig fri och bekväm under din mens. Att köpa menskopp bidrar till just det.

Du kommer att behöva några omgångar med mens för att lära dig använda koppen på rätt sätt det kan vara lite trixigt början innan man fått in rätt teknik. Sen går allt på rutin. Så även om ni börjar lite oense så kommer ni efter en stund att bli bästa vänner. När insättningstekniken sitter och du lärt dig hur många timmar som kan gå utan att du behöver tömma så kan det faktisk bli så att du till och med glömmer att du har mens. Att köpa menskopp är nog det bästa köpet du kommer gjort på länge. När du väl lärt känna din menskopp kommer du undra varför du inte provade tidigare.

Köp menskopp från Apofemme

Vi vill att vår menskopp ska förändra känslan kring hela din menstruation. Du ska känna dig fri och helt ostörd av ditt mensskydd. Vår menskopp finns i två storlekar S och L samt i regnbågens alla färger. Den är fri från gifter och kan sitta inne i upp till tolv timmar. Så länge du tar väl hand om din menskopp så har den en hållbarhet på upp till 10år. När du köper din menskopp hos oss så levereras den direkt i din brevlåda. Vi hoppas du kommer älska vår menskopp precis lika mycket som vi gör. Skulle du ha några frågor eller funderingar innan du ska köpa menskopp är du välkommen att kontakta oss.

APOFEMME FAQ

Säkra betalningar med

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få den nyaste infon om produkter och erbjudanden.