Menskopp bäst i test

Menskopp bäst i test – Vilken ska jag välja?

Vi är alla olika och har olika kroppar. Vissa föredrar en hårdare menskopp andra vill ha en mjukare. Om du googlar och jämför menskoppar bäst i test artiklar så tänk på att det inte endast finns en menskopp som passar alla. Det viktigaste är att hitta den som är bäst för dig. Om du redan testat en viss modell som du inte helt gillade, så kan du utgå ifrån den för att lättare hitta den modell som är rätt för dig. 

Försök att läsa och jämföra menskoppar i bäst i test listor som är specifika och tar upp grundläggande saker som t ex om den är hård eller mjuk och andra fördelar den ger dig. Det bästa sättet att välja menskopp är att testa sig fram, eftersom det bara är du som kan veta hur menskoppen känns för just dig. Vår menskopp är mjuk, följsam och om den sitter rätt, så känns den inte.

Lätt att sätta in

Generellt sett kan man säga att en menskopp som är lätt att vika och är mjuk blir lättare att föra in. Men precis som med allt annat i livet som är nytt, kan man ibland behöva öva lite innan det blir perfekt. Det kan kännas lite trixigt i början men när man väl fått in vanan, är det lätt och helt smärtfritt att sätta in en menskopp. Betyg i bäst i test artiklar som visar hur lätt eller svår en menskopp är att sätta in kan vara vilseledande. Hur det känns och fungerar i början för just dig är högst individuellt. Det finns många olika koppar med olika design och återigen är det bara du som vet vad som passar dig bäst. 

När du väljer storlek på din menskopp är det bra att följa rekommendationerna. Välj storlek efter hur mycket du blöder. Om det är väldigt olika mängd, så tycker vissa att det är toppen att ha två olika storlekar, en större när man blöder som mest och en mindre när det är ett mindre flöde.

Ibland är det så att kvinnor som fött barn behöver ha en större storlek. Men det behöver inte alltid vara så. Det viktigaste är att det känns och fungerar bra för dig. Prova dig fram för att hitta den perfekta koppen: lättast att sätta in, sitter bäst och inte läcker.

Lätt att ta ut

Om det tar lite tid och träning för att kunna sätta in koppen, så kan det också behövas lite övning innan man upplever att det är lätt att ta ut menskoppen. Men det är efter ett tag väldigt enkelt. Här är det nederdelen av menskoppen som har stor avgörande betydelse. Många bäst i test visar att kopparna som har en räfflad tapp är att bättre än de med en slät tapp. En lite större knopp nedtill kan göra det lättare att få tag i koppen. Men återigen är det bara du som kan avgöra vilka attribut som gör det enklast för dig.

Eftersom menskoppen inte sitter särskilt långt upp så är den inte svår att få tag i. Men en knopp eller en räfflad nederdel som du kan få tag i är inte så dumt, särskilt eftersom det kan vara lite halt. Det här är också en hjälp om du behöver justera koppens position genom att snurra lite på den.

Byt menskopp om den inte passar

Man hittar kanske inte rätt på första försöket. Om du köpt en menskopp som inte känns bra, den kanske skaver eller läcker, så prova en annan sort.  Du kanske behöver en större, eller mindre, eller en mjukare eller hårdare. Men var inte för snabb att ge upp eller byta ut din menskopp. Många gånger så är det så att det känns lite ovant i början. Det tar några försök att få in rätt teknik så koppen sitter precis som den ska.

En personlig upplevelse

Det går inte att komma ifrån att upplevelsen av menskoppen är mycket personlig. Du kan alltid lära dig mer från menskopp bäst i test artiklar men  hur som helst är det din känsla och upplevelse som räknas. Jämför, läs på och känn efter vad du tror passar just dig och din kropp bäst. Här har vi samlat några av de bästa fördelarna med en menskopp från Apofemme.

APOFEMME FAQ

Säkra betalningar med

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få den nyaste infon om produkter och erbjudanden.