Menskopp pris

Vad kostar en menskopp?

Det finns en rad olika märken av menskoppar. En del är bättre än andra, men inte nödvändigtvis för dig. Det viktigaste är att du hittar en menskopp som du känner dig nöjd med. Priset det kostar kommer du snabbt att tjäna igen. Tänk bara hur många månader och år du kommer kunna ha den och jämför med vad du betalar varje för tamponger och/eller bindor. När man jämför så är menskoppar ett otroligt billigt mensskydd.

Skillnader i pris och varianter

Det är rimligt att betala mellan 100 och 300 kronor för en menskopp. Du kanske tycker att alla ser likadana ut och undrar varför det är så stor prisskillnad? Det kan bero en hel del på den kvalitet som menskoppen erbjuder. Men också materialet och designen kan skilja sig åt mellan olika varianter.

När du väl kommer igång med menskoppar så kommer du att märka att en så liten sak som formen på den nedre delen av koppen kan få stor betydelse för dig. Om du väljer en menskopp med en design som gör det svårt att få ut den så ångrar du att du inte lade till några extra kronor för att få en modell som är enklare att hantera.

Stirra dig inte blind på priset. Börja med att undersöka vilken funktion som är viktig för dig. Fundera också på om materialet spelar roll, du kan t ex välja ett ekologiskt material och liknande.

Glöm inte tillbehör!

När du köper menskopp så finns flera praktiska tillbehör som du kanske vill ha. Om du är mycket noga med hygien så kan du till exempel köpa steriliseringstabletter som du kan använda för att tvätta menskoppen mellan användningarna.

Du kan välja att köpa en menskopp med garanti. Då kan du byta din kopp om du märker att den inte passar dig, om du köpt en mindre modell men upptäcker att du faktiskt behöver en större storlek. Då kan det kännas irriterande att du inte köpte till möjligheten att byta.

För dig som aldrig har använt menskopp förut, kan det vara klokt att betala lite mer för att det ska bli rätt. Det tjänar du på längre fram då du vet precis vad du behöver.

När du har bättre koll på vilken typ av menskopp som passar dig bäst så kan du ju dra nytta av rabatter som dyker upp. Du kan till exempel få ett bättre pris då du inte vill ha garantin och vet att du inte kommer att behöva skicka tillbaka produkten.

Vad får du för priset?

Det du alltid måste fråga dig själv är vad du får för priset. Även om formen på en menskopp för det mesta ser ut på ett visst sätt så kan den ha detaljer som gör skillnad. Innan du köper en menskopp så ska du lära dig mer om detta.

Var noga med att menskoppen motsvarar dina behov och krav, det finns ingen mening med att köpa för lägsta pris och sedan få en produkt som du inte kommer att använda för att den inte är bekväm. Satsa istället på hög kvalitet och menskoppen som du verkligen kommer ha användning av.

Det är när du beställer rätt produkt som du kommer att börja spara pengar. Då du kan känna dig trygg och inte ens använder trosskydd som extra barriär så sparar du pengar på att inte behöva köpa vanliga mensskydd. Det är också något som du ska ta med i beräkning av menskopp pris. Det handlar ju inte bara om vad du betalar utan också om vad du kommer att spara på detta köp. Nästa månad och många år framöver…

APOFEMME FAQ

Säkra betalningar med

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få den nyaste infon om produkter och erbjudanden.