Om oss

ApoFemme är ett Svenskt aktiebolag med säte i Helsingborg. Vi har med omsorg valt den rätta leverantören som kan leverera dom bästa produkterna. Vi kommer aldrig att använda oss av dom billigaste produkterna då vi tänker på vår kund i första hand, din säkerhet och att du är nöjd vilket är det viktigaste för oss. Våra produkter finns världen runt och är tillverkade iom Europa och uppfyller samtliga krav från EU.

Vad vi står för

Vi på ApoFemme står för kvalitet och trygghet. Vi som grundat Apofemme har själva varit i behov av menskoppar men aldrig varit nöjda med vad vi testat. Vi ansåg att det finns ett stort behov av starta ApoFemme för att erbjuda kvalitet istället för kvantitet. Vi är stolta över våra produkter och hoppas att vi kan underlätta ditt liv med våra produkter.

Om ApoFemme

Vi vill sälja de bästa produkterna från Europa där Menskoppar har varit stort i många år och använd mot olika symptom. Vi vet att menskoppar är något som hjälper många människor världen runt, vi strävar efter att hitta nya människor som inte testat menskoppar tidigare för att hjälpa dom med våra produkter mot deras besvär. Vi på Apofemme vill att du ska må bra därför säljer vi endast dom bästa produkterna.

Philip Hultberg – Grundare av Apofemme

 

Vår vision med ApoFemme

Vi vill förändra människors välmående genom att erbjuda produkter till kvinnor av högsta klass. Vårt mål är att underlätta för att uppnå en god hälsa för en bättre vardag.

År 2022 ska vi på ApoFemme vara störst i Europa inom e-handel inriktning Kvinnoprodukter.